Produkter

Stubbskördare Pallari KHM-100

Stubbskördare pallari KHM-100 är konstruerad speciellt för brytning och upptagning av stubbar. KHM-100 monteras direkt på grävmaskinens redskapsfäste, vilket möjliggör snabbt och smidigt byte mellan skopa och andra olika redskap.
Formgivning bakre delen av KHM-100 möjliggör högläggning för plantering.

Ytterligare information »

Stubbskördarei Pallari KHM-140

Stubbskördare PALLARI KHM-140 är konstruerad speciellt för brytning och upptagning av stubbar. KHM-140 monteras direkt på grävmaskinens redskapsfäste, vilket möjliggör snabbt och smidigt byte mellan skopan och andra olika redskap.

Formgivning bakre delen av KHM–140 möjliggör högläggning för plantering.

Ytterligare information »

Stubbskördaren Pallari KH-160 HW

Stubbskördaren PALLARI KH-160 HW är speciellt konstruerad för ett mångsidigt användande. Produkten lämpar sig för hydrauliska grävmaskiner. Med KH-160 kan man bryta och lyfta alla slags stubbar och rötter. KH-160 fördelar alla mjuka trädelar för återvinning.

Mindre och mellanstora stubbar kan brytas loss och upptagas hela. Större stubbar spjälkas först, sedan lossas och upptages i bitar.

Ytterligare information »

Stubbskördare Pallari KL-110

Stubbskördare PALLARI KL-110 monteras direkt på grävmaskinens redskapsfäste och lämpar sig i parallellt arbete med t.ex. sorteringsgripen. Tack vare det är KL-110 ett utmärkt verktyg för återvinnings- och andra uppsamlingsplatser.

Ytterligare information »

Mobil rensnings- och barkningsmaskin

En man kan lätt hantera den här sammansatta löv- och barrträ rensnings– och barkningsmaskin.

Fördelen jämfört mot andra typens barkningsmaskin är att man kan flytta den och att den behöver så liten arbetsyta. Maskinen är byggt på lastbilchassi. Man kan köra maskinen direkt dit var det finns trä som skall barkas. På så sätt sparar man transportkostnader, och man kan lagra de barkade trä i skogen året runt.

Man kommer alltid under 2% bark kvar i det barkade trädet.

 

Ytterligare information »