Tervolan konepaja

Tervolan Konepaja Oy on Kemin ja Rovaniemen välimaastossa sijaitseva metallialan tuotteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Toimitusjohtajana on vuodesta 1987 lähtien toiminut Olli Pallari. Tervolan Konepaja-nimellä yritystoiminta on alkanut vuonna 1975.

 

Luotettava
yhteistyökumppani

kotien ja julkisten kohteiden rakentaminen

Asiakkaiden silmissä olemme saaneet luotettavan yhteistyökumppanin maineen monipuolisen konekantamme sekä motivoituneiden, ammattitaitoisten, pitkän kokemuksen omaavien työntekijöidemme ansiosta.


 

Toimintamme
lähtökohta

omakotitalo- ja rivitaloprojekteja

Toimintamme lähtökohta on auttaa asiakasta valmistukseen sekä suunnitteluun liittyvällä ydinosaamisellamme. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme niin että he voivat jatkossa palvella omia asiakkaitaan yhä paremmin. Keinoja siihen ovat toimintamme joustavuus ja luotettavuus.
 

Maansiirto- metsäkoneurakoitsijat

kuvia referenssikohteista

Yrityksemme palvelee myös maansiirto- ja metsäkoneurakoitsijoita monipuolisilla korjaustöillä. Vahvuuksiamme ovat nopeus ja joustavuus, minkä ansiosta meille onkin vuosien mittaan kertynyt laaja asiakaskunta juuri urakoitsijoista. Panostamme myös suunnitteluun jotta asiakkaan koneet saadaan toimimaan jatkossa entistä paremmin.
 

Omia tuotteita

Omia tuotteitamme ovat mm. kannonkäsittelylaitteet, joiden kehittämisestä ja valmistamisesta yrityksellämme on pitkä kokemus: Ensimmäinen Kantoharvesteri PALLARI KH-160 tuotiin markkinoille jo vuonna 1986.

Muut laitteemme ovat Kantoleikkuri PALLARI KL-110 ja uutuutena leikkaava ja mätästävä Kantoharvesteri PALLARI KHM-140. Uutta kantoharvesterissamme muihin harvestereihin nähden on sen monipuolisuus; samalla laitteella hoituu myös kannon paloittelu ja mätästys. Lisää laitteista ja niiden käyttötarkoituksista sivuillamme.

Lue lisää tuotteet-sivultamme 

 

Soita ja kysy lisää 020 743 3070