Mobile-sukellin

Mobile-sukellin

Mobile-sukellin on edullinen sukelluskellotyyppinen sukellin yhdelle matkustajalle sekä ohjaajalle. Sukellin on suunniteltu toimimaan erilaisissa operaatioissa, erityisesti kylmässä ja virtaavassa vedessä, missä normaalisti sukeltajan toiminta-aika on rajallinen. Suunnittelussa avaintekijöinä ovat olleet luotettavuus, helppokäyttöisyys, huollettavuus sekä kuljetuksen nopeus.

KÄYTTÖKOHTEET:

  • Erilaiset etsintätyöt
  • Laivaväylien tarkistukset
  • Satamien kunnon tarkistukset
  • Laivojen kylkivaurioiden tarkistukset
  • Sukeltajakoulutus
  • Erilaiset tutkimus- ja tarkkailutyöt

 

PINTAVENE

Toimii sukellinosan "emäaluksena", mistä sukellin saa kaiken tarvitsemansa kyetäkseen toimimaan. Pintavene on ponttoonityyppinen alus, jossa on tilat ohjaajalle sekä generaattoreille ja muille lisävarusteille. Pintaveneen keskellä on aukko, joka toimii sukeltimen telakointipaikkana. Pintaveneen varustukseen kuuluu generaattoreiden lisäksi perämoottori, jota käytetään sekä pintaveneen, että sukeltimen liikuttelemiseen.


SUKELLINOSA

Sukellin on vedenalainen osa kokonaisuutta, eikä sillä ole itsenäiseen työskentelyyn vaadittavia elintoimintoja ylläpitäviä laitteita. Sukellin toimii "sukeltajien" kuorena, joka eristää heidät ympäröivästä vedestä ja suojaa paineen vaihteluiden vaikutuksilta sukellettaessa syvissä vesissä. Sukellin on varustettu lämmitysmatoilla, jotka mahdollistavat pitkän toiminta-ajan myös kylmissä olosuhteissa.


KÄSITTELYJÄRJESTELMÄ

Mahdollistaa pintaveneen ja sukeltimen toiminnan yhtenä kokonaisuutena. Käsittelyjärjestelmään kuuluvat, sekä pintaveneessä, että sukeltimessa sijaitsevat ohjausyksiköt, joilla ohjataan sukeltimen ja pintaveneen liikkeitä, sekä keskinäistä yhteydenpitoa näiden osien välillä.

 

Soita ja kysy lisää 020 743 3070